U bent nu hier: Home - agenda - Officiële heropening Dujardin

Officiële heropening Dujardin

Datum 30/10/2015 tot 31/10/2015
Plaats Dujardin
Zeilstraat 5
3500 Hasselt
Info vanaf 17h00

 

Beste,

 

Overname door Varey BVBA.

Vanaf heden wordt Dujardin a division of the DH-Group overgenomen door Varey BVBA te Eksel. De nieuwe benaming zal dan Dujardin divisie van Varey BVBA zijn, met ondernemingsnummer BE 0411 664 832.

 

Een frisse wind.

Dat 2015 voor Dujardin een zeer moeilijk jaar was, hoeft geen verder betoog. Dit kon iedereen aan den lijve ondervinden.

 

Vandaag waait er een frisse wind door onze organisatie en worden al onze activiteiten nieuw leven ingeblazen.

 

Concreet betekent deze overname dat Dujardin verder gaat met behoud van eigenheid en zelfstandigheid. Onze structuur en organisatie op gebied van leveringen, offertedienst en afhaalmagazijn zal behouden blijven.

 

Doorstart van de activiteiten.

Bij de overname zit uiteraard ook het personeel. Jullie kunnen dus naadloos de draad weer oppikken bij jullie vertrouwde personen binnen onze organisatie. Uw vertegenwoordiger neemt binnen afzienbare tijd contact met u op om een antwoord te geven op uw eventuele vragen en om de verdere samenwerking te bespreken.

 

In de loop van de volgende weken zal de voorraad bij Dujardin volledig op peil gebracht worden zoals voorheen, om zo weer als complete one-stop-shop te kunnen fungeren. Op 30 oktober vanaf 17h00 organiseren wij een officiële heropening, waar wij u uiteraard graag verwelkomen.

 

HIER INSCHRIJVEN

 

Voorlopig werken wij verder onder ons vertrouwelijk softwarepakket, maar wij gaan zo vlug als mogelijk overgaan tot een gemeenschappelijk pakket.

 

Wij kijken vol goede moed, enthousiasme en vastberadenheid uit naar onze toekomst. Samen met jullie en ons gemotiveerd personeel zal dit slagen en kunnen wij samen met Varey, Dujardin weer op de kaart zetten!!

 

Tot vlug!!

 

Danny Vanwinkel                                       

Commercieel directeur

Dujardin divisie van Varey BVBA.

 

Franky Vandael

Zaakvoerder

Varey BVBA.

 

 

                                   

 

Zoek een product 

Zoek op thema

Zoek op merk